tirsdag den 9. april 2013

Dødens øjne.


Har du prøvet at se døden i øjnene ? De skræmmende øjne de fleste frygter? Har du set igennem det hårde ydre, og set de rolige og blide øjne? Dem der lover fred?

Døden er en sikkerhed. En vi ikke kan undgå. Livet er blot til låns, noget du alle må aflevere tilbage. Livet er mere mystisk, fyldt med en masse ting vi ikke forstår. En masse forvirrende følelser. Livet er direkte farligt. Vi gør os selv ubetydningsfulde. Lader teknologien tage over. Er vi overhoved en race der er behov for om flere år ? Vores liv kan blive taget fra os. Fratages de værdige - dem som virkelig fortjener livet. Fortjener den gave som livet er.

Døden er naturlig. Vi vælger selv hvad vi tror der sker. Døden er mange ting, forskelligt fra person til person. Ligeyldig hvad, så bliver vi en del af naturen. Døden er perfekt. Den evige fred. Døden er ikke noget at frygte. Den er ikke fuld af had og smerter. Kun for de efterladte. Døden vil redde dig. Redde dig fra den forvirrende verden og fra alle dine smerter. Døden er mange ting. Men mest af alt er det den evige hemmelighed som vi aldrig vil finde svar på.

Dødsfrygten er den værste. Den kan få os til at glemme livet. Glemme at nyde vores gave. Nyde de dejlige ting som livet bringer os. Hvis vi frygter døden, får vi aldrig levet livet sådan rigtig. Men hvad er der at frygte? Døden giver os det, vi som mennesker straber efter. Ro, lykke, fred. døden er et andet stadie af en evig kærlighed. Jeg frygter ikke døden. jeg frygter alt det der er inden. Alligevel prøver jeg at elske livet, men ikke for højt. Jeg vil også kunne slippe det, når min tid kommer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar