tirsdag den 9. april 2013

Englen og Djævlen


Har du en engel på din skulder? Den der får dig til at handle rigtigt? Den der tvinger dig til at følge din samvittighed? Du føler dig som et bedre menneske, når din engel vejer mest. Men er du nu også det?

Har du en djævel på din skulder? Den der får dig til at handle rigtigt? Den der tvinger dig til at følge din samvittighed? Du føler dig måske som et dårligt menneske, når din djævel vejer mest. Men er du nu også det?

Har du en engel på din venstre skulder, og en djævel på den højre? Dem der får dig til at handle rigtigt? Dem der tvinger dig til at følge din samvittighed? Du føler dig som et menneske. Men er du nu også det?

Er dine skuldre tomme? Ikke plaget af godt og ondt? Har du ingen sjæle der hænger dig om halsen, og giver dig dårlig samvittighed? Du føler dig måske overmenneskelig. Men er du nu også det?

Har du en skæv rygrad ? Som tvinger dig til at handle imod din vilje? Mangler du den indre balance og magten over dit eget liv? Kommer den modsatte partner engang imellem frem, i dine tanker. Husker dig på hvad du 'burde' gøre?

Vi har brug for vores engel og djævel. Vi har brug for balancen mellem godt og ondt. Vi har behov for at se igennem to par briller, og handle efter behov. Vi har brug for at tage og give. Vi har brug for moraler, etik og pli. Vi har behov for at huske os selv, såvel som at huske på andre. Så husk at rette ryggen, og lad den ikke blive skæv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar